Inschrijven

Via deze pagina kunt u inschrijven voor de C, B training (voor A training neem contact op met het secretariaat).

I.V.M. de situatie rondom het corona virus zijn de trainingen aangepast.
Of en wanneer we met de training van 2021 kunnen starten is op dit moment nog niet geheel duidelijk. Wij hopen echter in Mei te kunnen starten met kleine groepjes.

Afhankelijk van de situatie en de veranderingen in de regelgeving, kunnen er uiteraard nog wijzigingen plaats vinden. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat via het contact formulier .

De training omvat in principe 17 lessen en (als de regels het toelaten) een afsluitende “proef”. De trainingen worden wekelijks op de dinsdag avond gegeven, soms kan het zijn dat een groep op een nadere avond training heeft. Trainingen worden gegeven in de recreatiegebieden rond om Gouda / Reeuwijk en Bleiswijk/ Bergschenhoek.

Wij zijn met een klein team, dit betekend dat er beperkt plaats is in de groepen en er dus geselecteerd wordt op basis van de door u verstrekte informatie. Bij over inschrijving zal er een selectie plaatsvinden op basis van de bevindingen op een speciaal daarvoor georganiseerd avond/dag. U ontvangt hier voor tijdig een uitnodiging.

Na toelating tot de trainingen krijgt u nader bericht over de tijden en de locaties van de trainingen.